Sport coaching

A fénykép sohasem maga az ember.
A kezdő lépés sohasem maga az utazás. A partitúra nem a hangzás.
Nincs varázslat, csak varázslók és emberi érzékelés.
( Joseph O’Connor, John Seymour)

 

Horváth Judit vagyok, live business és sport coach. Felsőfokú tanulmányaimat a Szent István egyetem Emberi Erőforrás Szakán végeztem HR közgazdász szakon, de az élet számos más területén is kipróbáltam már magamat.

Több, mint 25 éve foglalkozom emberekkel, részben, mint cégvezető, mint HR vezető, mint coach, mint közösségi ember, mint barát, vagy csak, mint ismerős.

Életem meghatározó része a saját tudásom, tapasztalataim megosztása, a segítségnyújtás, az iránymutatás vagy a tudásmegosztás. Ez a cél vezérelt akkor is, mikor többévnyi tapasztalatom rendszerbe foglalása, átadható tudássá kovácsolása érdekében az életvezetési, üzleti tanácsadás témakörben folytattam tanulmányokat.

Mivel is foglalkozik, miről szól a sportcoaching?

Célja, hogy felébressze a sportoló, edző, vagy egyéb a sport területén tevékenykedő (szak)ember képességeit, tehetségét, potenciálját, segít felismerni és kiaknázni a rendelkezésére álló eszközöket, készségeket és kifejleszteni a hiányzókat, lehetőve téve, hogy elérje a személyes és sportbeli teljesítőképességének vélt felső határát, sőt túlszárnyalja azokat.

Hiszen bármely sportot megvizsgálva, mindegyik estében megállapítható, hogy a sikerhez vezető út, a fizikai, testi felkészülésen túl, a megfelelő mentális felkészültséggel érhető el. A siker birtokában talán a homályba vesznek a bizonytalansággal, kétségekkel teli pillanatok, mely minden sportoló számára ismert érzés, hiszen a kitűzött cél, a siker, a vágyott helyezés, eredmény eléréséhez nem minden estben vezet egyenes út. A coaching során sporttal kapcsolatos elakadásokkal foglalkozunk, olyan eszközöket használva, melyek segítenek az elakadások oldásában, elősegítve ezzel a kívánt eredmény elérését.

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

  • sporttal kapcsolatos elakadások meghatározása, elakadások kezelése,
  • eredményességgel, sikerrel kapcsolatos bizonytalanság, akadályok feldolgozása,
  • túlzott stressz kezelése,
  • önismeret, önértékelés fejlesztése,
  • sporttal kapcsolatos célok megfogalmazása, a cél eléréséhez stratégia kidolgozása.

Elérhetőségeim:

Horváth Judit
tel:+36 20 9715 885
e-mail: judit.horvath@sarkozigolf.com

Kövess minket