Edzőtábor

Nincs is jobb alkalom a gyakorlásra,

fejlődésre, mint egy edzőtábor, ahol változatos, szép környezetben kinek-kinek vérmérsékletétől, elkötelezettségétől, fejlődni vágyásától, golf játékkal kapcsolatos céljától függően az egész nap a golfról szólhat. Az érdeklődők számára kínálunk edzési lehetőséget akár külföldi országok csodálatos golfpályáin, akár Magyarország varázslatos helyein, hosszú hétvégére vagy 1 hetes időtartamra is.

Az edzések alkalmával lehetőség van a játék, a mozgás tökéletesítésére, a technika fejlesztésére nagy tapasztalattal rendelkező profi edző segítségével. Az edzőtáborok alkalmával a napi 8-10 óra edzés alatt lehetőség nyílik a különböző ütéstípusok gyakorlására, a pályajáték tökéletesítésére, a napi játék kiértékelésére, elemzésére. A helyszín kiválasztásakor igyekszünk olyan pályákat keresni, amelyek kihívást jelentenek a jelentkezők számára, segítve ezzel fejlődésüket.

Aktuális edzőtáboraink időpontjáról, helyszínéről a naptár menüpont mellett nyílt Facebook csoportunkban adunk időről-időre tájékoztatást.

Néhány korábbi edzőtáborunk hangulatát jól mutatják a galériában található fényképek.

Kövess minket