Csapatépítés

Gondoltál már úgy a golfra, mint a csapatépítés lehetséges eszközére?

Talán első pillanatban a cégek HR vezetőinek nem a golf játék jut eszébe a megfelelő csapatépítő lehetőség után kutatva, pedig eddigi tapasztalataink azt mutatják, kiváló eszköze lehet a céges közösségek összekovácsolásának egy új, rendhagyó sportággal való ismerkedés! Bár kevesen gondolják a játékot nem ismerők közül, hogy a golf elsősorban mentális játék! A játék nagy összpontosítást igényel, megtanít arra, hogyan kapcsoljunk ki minden egyéb környezeti tényezőt, hogyan fókuszáljunk, hogyan küzdjünk meg a kihívásokkal, hogyan győzzük le a félelmeinket, mely tulajdonságok fejlesztése az eredményes munkavégzés során is hasznos lehet.

Természetesen nem csak cégek jelentkezését várjuk, hiszen egy csapatépítő program akár baráti társaságok, vagy nagyobb család számára is kiváló szórakozási kikapcsolódási lehetőséget nyújt! 3 órás programunk alatt megismertetjük röviden az érdeklődőket a golf történetével, a játék alapvető szabályaival, a játékosok megtanulnak néhány alapütést, gyakorolhatják a gurító ütést, a rövid ütéseket, de a driving range-n kipróbálhatják a hosszabb ütéseket is.

A csapatépítés során a résztvevők, játékos formában ismerkedhetnek a green-nel, a labdával, az ütővel, majd bemutató játékon nézhetik meg, hova is fejlődhetnek némi gyakorlással. Az eseményt könnyű ebéddel zárjuk. Természetesen a program összeállításánál figyelembe tudunk venni egyéni kéréseket is.

Ha különlegességet, egyedit keres csapatának, ne keressen tovább, megtalálta!

Csodálatos természet, jó levegő, madárcsicsergés, szórakozás, kikapcsolódás, sport, fejlődési lehetőség, kikapcsolódás, gasztronómia!

Kövess minket